• 0548-549207
  • info@dmdevelopment.nl

Internet diensten

Website

Een goede website is bijna voor elk bedrijf onmisbaar. Bij ons is bijna alles mogelijk op dit gebied. We zorgen voor een vernieuwend, fris ontwerp, naar jouw wens. Elke website die we bouwen is gebruiksvriendelijk. Je kunt ervoor kiezen om de website zelf te beheren, maar wij kunnen dit ook voor je doen. We maken gebruik van de nieuwste technieken die momenteel beschikbaar zijn.

Responsive Websites

DMDevelopment bouwt websites die responsive (meeschalend) zijn, hierdoor past uw website zich automatisch aan naar de afmeting van uw mobiele telefoon op tablet. Ook met het ontwerp hiervan, kunnen wij u helpen!

Webshop

Een goede webshop moet er natuurlijk voor zorgen dat mensen een aankoop doen. Een webshop moet daarom makkelijk in gebruik zijn. Een webshop in combinatie met zoekmachineoptimalisatie levert meer bezoekers op en dus meer rendement. Ook bij zoekmachineoptimalisatie kunnen we je helpen en zo kunnen we er dus voor zorgen dat jouw webshop een succes wordt! Ook voor een webshop geldt dat we deze responsive kunnen maken en dat hij dus goed zichtbaar is op mobiel en tablet. Verder zit er een makkelijk CMS (content management systeem) achter, zodat je je webshop eenvoudig zelf kan beheren.

Webdesign

Het design voor jouw website of webshop mag natuurlijk niet ontbreken. We gaan in gesprek met je om te ontdekken wat jouw bedrijf precies doet en welke doelgroep je precies wilt aanspreken. Op basis hiervan in combinatie met de trends van deze tijd maken we een voorstel voor het ontwerp.

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat je beter vindbaar bent in Google. Dat zorgt natuurlijk weer voor meer bezoekers op je website. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO (search engine optimalization) genoemd. Wij kunnen je hierbij helpen en er dus voor zorgen dat je beter vindbaar wordt in Google. Ook kunnen we je adviseren hoe je je website zoekmachinevriendelijk maakt.

Tekstschrijven

Wil je een pakkende tekst op jouw website of webshop? Een goede tekst zorgt ervoor dat je jouw doelgroep op de juiste manier aanspreekt en dus interesseert voor jouw producten of diensten.

App ontwikkeling

Naast het bouwen van websites en webshops kunnen we je ook helpen met het ontwikkelen van een app. Dit kunnen we voor zowel Android, iOS en Windows Phone. In de app is een koppeling met je website of webshop mogelijk. We maken niet alleen internet apps, maar ook apps voor in de Playstore of Apple store.

Huisstijl

Ben je naast een website ook nog op zoek naar een nieuwe huisstijl? Hier hoef je niet naar te zoeken. Wij helpen je hiermee en zorgen voor een goede herkenning van jouw bedrijf. Denk aan bijvoorbeeld het ontwerp van een logo, briefpapier, visitekaartjes et cetera. We ontwerpen je identiteit tot in detail.

Maatwerk applicaties

Op zoek naar een applicatie op maat? Denk hierbij aan bijvoorbeeld klantregistratie of applicaties voor kilometterregistratie. Wij bekijken wat jij wil en zoeken daarna voor je naar een oplossing op maat. Na het bouwen van de applicatie gaan we de testfase in. Ook samen met jou. Samen testen we de applicatie, zodat je er feeling mee krijgt.